Prohlášení předsedy k webovým stránkám Una voce

Tiskové prohlášení předsedy ke změně webu Sdružení.

Původní webové stránky občanského sdružení Una voce Česká a Slovenská republika (dále jen Sdružení), které byly na adrese www.unavoce.cz již dlouhodobě neplnily svůj účel, a po uplynutí doby zaplaceného webhostingu se dostaly do rukou soukromého vlastníka. Přes počáteční snahu, kdy se vedení Sdružení pokusilo kontaktovat současného majitele, se do dnešního dne nepodařilo získat webové stránky zpět do našeho vlastnictví. Z toho důvodu proto sdružení zakoupilo novou adresu a vytvořilo oficiální webové stránky na adrese www.una-voce.cz. Důsledně proto prosíme veškeré příznivce tradiční mše a uživatele internetu, aby nebrali na vědomí obsah stránek www.unavoce.cz, protože tyto stránky, ačkoli obsahují několik příspěvků týkajících se původní české Una voce, které dnes mají pro nás značnou historickou výpovědní hodnotu, nereprezentují žádným způsobem směřování ani ducha současného Sdružení Una voce CS. Jedinou a oficiální webovou stránkou proto nyní je jedině www.una-voce.cz. Jakákoliv jiná média, která, ačkoli mohou mít s námi společného jmenovatele, nemají s námi nic společného s vyjímkou kontaktů uvedených na tomto webu a facebookové stránky Una voce Česká a Slovenská republika.

Daniel Zouhar,

předseda Una voce CS